Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizorul de langa tine

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lubrifianti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
WEICON
Out Of stock
Descriere
Lubrifianti cu utilizare multilaterala

Chiar si in aceasta epoca de inalte tehnologii, problemele datorate frictiunii si uzurii constituie o preocupare pentru multe dintre sectoarele industriei.

Reparatiile importante- perioadele de inactivitate si de mentenanta prelungite precum si durata de viata mai scurta  echipamentelor implica costuri ridicate in fiecare an.

De aceea este important sa se indeplineasca cerintele implicate de capacitatea de functionare pe termen lung a echipamentelor si utilajelor inca din faza de constructie si dare in folosinta a acestora.
In timpul procesului de proiectare a elementelor mobile ale acestora, lubrifiantul trebuie inteles ca un element esential mai ales din punctul de vedere al frictiunii si uzurii.

Orice operator trebuie sa poata garanta functionarea fara probleme si defecte a echipamentelor de care este responsabil.
Durata de viata a pieselor lubrifiate depinde in mare masura de selectia si utilizarea celui mai potrivit lubrifiant. Din aceasta cauza, produsele de lubrifiere, separare si protectie castiga cat mai mult teren. Cerinta cea mai importanta pe care trebuie sa o indeplineasca acestea este de a asigura un maxim de transmisie cu minim de frictiune si uzura.

Mai mult, pe langa acestea, lubrifiantii trebuie sa prezinte si caracteristici suplimentare cum ar fi rezistenta la apa, rezistenta la substante chimice, compatibilitatea cu materiale plastice si protectia anticoroziva.

Lubrifiantii Weicon allround sunt special conceputi pentru a raspunde tuturor acestor cerinte. Acestia furnizeaza protectie sustinuta impotriva frictiunii si a uzurii permitand astfel:

• re-ungerea la intervale extrem de lungi
• durata de functionare prelungita si prin urmare conservarea valorii masinilor si uzinelor de productie
• reducerea lucrarilor de mentenanta si reparatii
• eficienta economica imbunatatita

La selectia produselor Weicon trebuie sa se tina cont de urmatorii factori ai sistemlor tribologice si de interactiunile complexe dintre acestia:

• caracteristicile specifice de design cum ar fi tipul materialului, suprafata materialului si proprietatile sale, geometria componentelor
• incercarile mecanice la care sunt supuse piesele, cum ar fi viteza, vibratia, presiunea
• influentele de mediu, precum temperatura, umezeala, acumularea de murdarie.

Procesul de imbunatatire continua precum si respectarea ultimelor cerinte referitoare la aspectul practic si de protectie a mediului garanteaza mentinerea celor mai inalte standarde de calitate.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura