Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizorul de langa tine

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curele modulare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ACCULINK
Out Of stock
Descriere
Accu-Link-urile sunt curele V ajustabile si constitue un inlocuitor conventional pentru curelele din cauciuc. Ele combina puterea superioara, durabilitatea si inlocuirea simpla si rapida pentru a mentine echipamentul in functiune si sa ruleze la aceeasi putere ca si cand s-ar folosi curele din cauciuc.

Configurate pentru orice aplicatie , curelele ACCU-LINK sunt disponibile in cele mai populare dimensiuni Z/3L A/4L, B/5L ssi sectiune C in rola sau manson.

Mai mult decat atat curelele mentin o tensiune precisa in acest fel transmitand putere maxima pe sisteme de curele multiple.
Curelele ACCU-LINK ofera rezistenta superioara la interactionarea cu cele mai comune chimicale si solventi, ulei, apa si temperaturi extreme - de la -25 C to 80 C.

Curelele pot fi formate in functie de lungimile necesara si in acest fel sunt ideale pentru temperaturi de reparatie si inlocuire.

Potrivite pentru medii aspre ele sunt ideale pentru industria de procesare a metalelor, masini, utilaje , agricultura, ambalare, hartie, petrochimice, lemn , conveioare si industria alimentara.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura